بهترین دکتر برای درمان فوبیا

روانشناس خوب برای درمان فوبیا

کلینیک درمان فوبیا روانساز

فوبیا نوعی اختلال اضطرابی است که باعث می‌شود فرد نسبت به یک موقعیت، موجود زنده، مکان یا شیء، ترسی شدید و غیرمنطقی را تجربه کند. هنگامی که یک فرد فوبیا دارد، اغلب زندگی خود را برمبنای اجتناب از آن‌چه که به نظرش خطرناک می‌آید، شکل می‌دهد. فوبیا یک اختلال روانی قابل تشخیص بوده و به‌سادگی در مرکز درمان فوبیا مجموعه روانساز قابل درمان است.

 زمانی که فرد با منبع این ترس مواجه می‌شود، پریشانی شدیدی را تجربه می‌کند. این موضوع می‌تواند از عملکرد طبیعی شخص جلوگیری کرده و حتی منجر به بروز وحشت‌زدگی و حملات عصبی شود.

بهترین دکتر برای درمان فوبیا

روانشناس خوب برای درمان فوبیا

کلینیک درمان فوبیا روانساز

فوبیا نوعی اختلال اضطرابی است که باعث می‌شود فرد نسبت به یک موقعیت، موجود زنده، مکان یا شیء، ترسی شدید و غیرمنطقی را تجربه کند. هنگامی که یک فرد فوبیا دارد، اغلب زندگی خود را برمبنای اجتناب از آن‌چه که به نظرش خطرناک می‌آید، شکل می‌دهد. فوبیا یک اختلال روانی قابل تشخیص بوده و به‌سادگی در مرکز درمان فوبیا مجموعه روانساز قابل درمان است.

زمانی که فرد با منبع این ترس مواجه می‌شود، پریشانی شدیدی را تجربه می‌کند. این موضوع می‌تواند از عملکرد طبیعی شخص جلوگیری کرده و حتی منجر به بروز وحشت‌زدگی و حملات عصبی شود.

مشاوره در زمینه درمان فوبیا

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

از آن‌جایی که این ترس افراطی می‌تواند تمامی جنبه‌های زندگی شخص را تحت تأثیر منفی خود قرار دهد، در نوشتۀ امروز قصد داریم شما را با کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس آشنا ساخته و بهترین دکتر برای درمان فوبیا را به شما معرفی کنیم. اگر قصد دارید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کرده و ضمن شناخت بهترین کلینیک روانشناسی تهران، با روانشناس خوب برای درمان فوبیا نیز آشنا شوید، می‌توانید نگاه گرم و درخشان خود را تا انتهای این نوشته همسفر ما سازید.

درمان فوبیا، آیا فوبیا قابل درمان است؟

فوبیا تا حدّ زیادی قابل درمان است و افراد مبتلا به آن تقریباً همیشه نسبت به اختلال خود آگاهی دارند، که این موضوع به تشخیص و درمان این بیماری کمک زیادی می‌کند.

صحبت با روانشناس خوب برای درمان فوبیا یا روانپزشک مرکز درمان فوبیا اولین قدم مفید در درمان این ترس غیرمعمول به شمار می‌رود. اگر فوبیا مشکلات شدیدی ایجاد نکند، اکثر مردم متوجه می‌شوند که صرفاً اجتناب از منبع ترس به آنان کمک می‌کند کنترل خود را حفظ کنند. بر همین اساس بسیاری از افراد مبتلا به فوبیاهای خاص به دنبال درمان نمی‌روند، زیرا این ترس‌ها اغلب قابل کنترل هستند.

اما باید این نکته را بدانید که اجتناب از محرک برخی از فوبیاها، به‌ویژه فوبیاهای پیچیده، ممکن نیست. در این موارد، مراجعه به کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس و صحبت با یک روانشناس خوب برای درمان فوبیا می‌تواند بهترین گام برای بهبودی باشد.

همان‌طورکه پیش‌تر اشاره کردیم، بیشتر فوبیاها با روش مناسب قابل درمان هستند، اما هیچ درمان واحدی وجود ندارد که برای هر فرد مبتلا به فوبیا مؤثر باشد. به عبارت دیگر، درمان باید متناسب با فرد باشد تا بتواند مؤثر واقع شود.

چه زمانی باید برای درمان فوبیا از روانشناس و روانپزشک کمک بگیریم؟

اگر با علائم زیر مواجه شدید، یعنی لازم است در اسرع وقت به بهترین دکتر برای درمان فوبیا در یک مرکز درمان فوبیا مراجعه کنید:

  • احساس ترس یا اضطراب بیش‌ازحد، نامعقول و مداوم که توسط یک شیء، فعالیت یا موقعیت خاص ایجاد می‌شود.
  • احساساتی که یا غیرمنطقی هستند و یا با شرایط واقعی تناسبی ندارند. به‌عنوان‌مثال، درحالی‌که هر کسی ممکن است از یک سگ بی‌بندوبار و تهدیدآمیز بترسد، اکثر مردم از یک حیوان آرام و ساکتی که به افسار خود متصل است، فرار نمی‌کنند.
  • اجتناب از شیء، فعالیت یا موقعیتی که باعث ایجاد فوبیا می‌شود. از آن‌جایی که افراد مبتلا به فوبیا تشخیص می‌دهند که ترس‌هایشان اغراق‌آمیز است، اغلب از علائم خود شرمنده شده یا خجالت می‌کشند. به‌تبع این موضوع آنان برای جلوگیری از علائم اضطراب یا خجالت خود، از محرک‌های فوبیا اجتناب می‌کنند.

علائم جسمی مرتبط با اضطراب که می‌تواند شامل لرزش، تپش قلب، تعریق، تنگی نفس، سرگیجه، حالت تهوع یا سایر علائمی باشد که نشان‌دهندۀ واکنش بدن نسبت به خطر است (علائمی مانند این ممکن است منجر به تشخیص اختلال هراس نیز شود). چنین علائمی با استفاده از راهنمایی‌های روانشناس خوب برای درمان فوبیا در کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس به‌راحتی قابل درمان هستند.

اگر ترس یا اضطرابی که آرامش ذهنی شما را مختل کرده، در روابط شخصی شما تداخل ایجاد می‌کند یا مانع از عملکرد طبیعی شما در خانه، مدرسه یا محل کار می‌شود، لازم است در اسرع وقت به مرکز درمان فوبیا مراجعه کرده و با بهترین دکتر برای درمان فوبیا صحبت کنید. پزشک، روانپزشک یا روانشناس خوب برای درمان فوبیا ممکن است رفتاردرمانی، دارو یا ترکیبی از هر دو را توصیه کند. درنهایت هدف مرکز درمان فوبیا، کاهش علائم ترس و اضطراب و کمک به افراد برای مدیریت واکنش‌های خود به موضوع و منشأ فوبیا است.

دکتر درمان فوبیا و وسواس، چه کسانی بیشتر مراجعه می‌کنند؟

فوبیا نوعی ترس طولانی‌مدت، اغراق‌آمیز و غیرمنطقی نسبت به یک شیء، فرد، حیوان، فعالیت یا شرایط خاص است که به عنوان یکی از اختلالات اضطرابی طبقه‌بندی می‌شود. افرادی که به فوبیا مبتلا هستند یا تلاش می‌کنند از مواردی که ترسشان را برمی‌انگیزد اجتناب کنند، یا با استرس و نگرانی شدید با آن مواجه می‌شوند.

تأثیر فوبیا می‌تواند طیفی از آزاردهندگی شدید تا ناتوانی شدید را در بر گیرد. افراد مبتلا به فوبیا اغلب متوجه می‌شوند که ترس آنان غیرمنطقی است، اما نمی‌توانند کاری درمورد آن انجام دهند. چنین ترس‌هایی ممکن است در کار، مدرسه و روابط شخصی فرد نیز تداخل ایجاد کنند. بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم در مناسب‌ترین زمان ممکن نزد بهترین دکتر برای درمان فوبیا رفته و از راهنمایی‌های او بهره جویید.

افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد اضطراب هستند، ممکن است بیشتر در معرض خطر توسعه فوبیا قرار داشته باشند.به نظر می‌رسد سن، وضعیت اجتماعی، شرایط اقتصادی و جنسیت تنها برای فوبیاهای خاص عوامل خطر محسوب می‌شوند. به‌عنوان‌مثال، زنان بیشتر به فوبیای حیوانات دچار می‌شوند؛ در حالی که کودکان یا کسانی که از لحاظ اجتماعی و اقتصادی ضعیف هستند، احتمال بیشتری برای ابتلا به فوبیای اجتماعی دارند؛ همچنین مردان اکثریت کسانی را تشکیل می‌دهند که فوبیای دندانپزشک و پزشک دارند.

با توجه به این عوامل لازم است به یک کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس معتبر مراجعه کرده و با یک روانشناس خوب برای درمان فوبیا صحبت کنید و در این زمینه از او مشاوره بگیرید.

برای درمان فوبیا به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برخی از فوبیاها بسیار خاص و محدود هستند. برای مثال، ممکن است یک فرد فقط از عنکبوت (آراکنوفوبیا) یا گربه (آیلوروفوبیا) بترسد. در این حالت، فرد صرفاً با اجتناب از چیزی که از آن می‌ترسد و بدون آن‌که لازم باشد به کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس مراجعه کند، می‌تواند نسبتاً عاری از اضطراب زندگی کند.

اما برخی از فوبیاها در مکان‌ها یا موقعیت‌های گوناگون باعث ایجاد مشکل می‌شوند. به‌عنوان‌مثال، علائم آکروفوبیا (ترس از ارتفاع) می‌تواند با نگاه کردن به بیرون از پنجرۀ یک ساختمان اداری یا رانندگی از روی یک پل مرتفع بروز یابد. علائم ترس از فضاهای محدود (کلاستروفوبیا) نیز ممکن است با سوار شدن در آسانسور یا استفاده از یک سرویس بهداشتی کوچک آغاز شود.

افراد مبتلا به این فوبیاها ممکن است نیاز داشته باشند که زندگی خود را به‌شدت تغییر دهند. در موارد حاد، فوبیا می‌تواند بر شغل، محیط کار، مسیرهای روزانه، فعالیت‌های تفریحی و اجتماعی و حتی محل سکونت فرد تاثیر بگذارد و آن‌ها را تحت کنترل خود درآورد.

بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم اگر شما نیز در چنین شرایطی هستید، هر چه زودتر به مرکز درمان فوبیا مراجعه کرده و تحت نظر بهترین دکتر برای درمان فوبیا یا روانشناس خوب برای درمان فوبیا بهبودی خود را آغاز کنید.

چگونه از روانشناس خوب برای درمان فوبیا نوبت بگیریم؟

«ترس» در درون هر موجود زنده‌ای نهفته است، اما صرفاً در محدودۀ طبیعی. موجودات زنده تنها زمانی احساس ترس می‌کنند که شرایط ترس برای آن‌ها ایجاد شود. اما انسان‌ها از ترس نادرست (فوبیا) نیز رنج می‌برند. در مواقعی که این ترس افراطی و اغراق‌آمیز به سراغ کسی می‌آید، لازم است فرد از یک کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس نوبت گرفته و بهترین دکتر برای درمان فوبیا را بیابد. شما می‌توانید برای انجام این کار همین حالا از طریق شماره‌های مندرج در صفحۀ حاضر با متخصصان مجموعۀ ما تماس حاصل فرمایید و برای مرکز درمان فوبیا نوبت بگیرید.

چطور متوجه شویم یک متخصص درمان فوبیا خوب است؟

یک روانشناس خوب برای درمان فوبیا احتمالاً پرسش‌هایی را پیرامون علائم فعلی و پیشینۀ خانوادگی بیمار مطرح می‌کند، به‌ویژه این‌که آیا سایر اعضای خانواده فوبیا داشته‌اند یا خیر. در چنین شرایطی سعی کنید هر تجربه یا آسیبی را که ممکن است منشأ فوبیای شما باشد، گزارش کنید؛ به‌عنوان‌مثال، تجربۀ ناشی از مورد حمله قرار گرفتن توسط سگ، که منجر به ترس از این حیوان شده است.

قطعاً صحبت کردن دربارۀ نحوۀ واکنش شما، یعنی افکار، احساسات و علائم جسمی خود، در هنگام مواجهه با چیزی که از آن می‌ترسید، می‌تواند بسیار مفید واقع شود. همچنین، شما باید در کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس نزد بهترین دکتر برای درمان فوبیا توصیف کنید که به‌منظور جلوگیری از موقعیت‌های ترسناک چه می‌کنید و چگونه فوبیا بر زندگی روزمرۀ شما، ازجمله شغل و روابط شخصی‌تان، تأثیر می‌گذارد.

روانشناس خوب برای درمان فوبیا درمورد افسردگی و سابقۀ مصرف مواد مخدر پرسش‌هایی را مطرح خواهد کرد، زیرا بسیاری از افراد مبتلا به فوبیا که به مرکز درمان فوبیا مراجعه می‌کنند نیز این مشکلات را دارند.

برای درمان فوبیا به چه دکترهایی بیشتر مراجعه می‌کنند؟

هیچ راهکاری برای اینکه از شروع فوبیا جلوگیری کنید، وجود ندارد. بااین‌حال، درمان در کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس می‌تواند تأثیر منفی این اختلال را کاهش دهد. درمان این اختلال معمولاً شامل ترکیبی از روان‌درمانی و دارو، بسته به نوع فوبیا است. روش درمان انواع گوناگون فوبیا متفاوت است و بهترین دکتر برای درمان فوبیا معمولاً به شیوه‌های زیر عمل می‌کند:

برای فوبیای خاص، درمان شناختی – رفتاری می‌تواند کمک‌کننده باشد، به‌ویژه روشی به نام درمان حساسیت‌زدایی یا مواجهه‌درمانی. این تکنیک شامل افزایش تدریجی قرار گرفتن در معرض چیزی است که از آن می‌ترسید، با سرعت متناسب خود و تحت شرایط کنترل‌شده. هنگامی که در معرض شیء یا موقعیت مورد نظر قرار می‌گیرید، به شما آموزش داده می‌شود که از طریق آرامش، کنترل تنفس یا سایر راهبردهای کاهش اضطراب بر ترس خود مسلط شوید. برای درمان کوتاه‌مدت فوبیا، پزشک ممکن است یک داروی ضدّاضطراب تجویز کند.

از طرفی دیگر، اگر فوبیای اجتماعی شما بر یک اجرای خاص متمرکز باشد (مثلاً سخنرانی یا نواختن در کنسرت)، پزشک ممکن است دارویی به نام مسدودکنندۀ بتا مانند پروپرانولول (ایندرال) را تجویز کند. این دارو را می‌توان درست قبل از اجرا مصرف کرد. داروی نام‌برده تأثیرات فیزیکی اضطراب (تپش قلب یا لرزش انگشتان) را کاهش می‌دهد، اما معمولاً بر وضوح ذهنی مورد نیاز برای صحبت کردن یا مهارت بدنی مورد نیاز برای نواختن ساز تأثیر نمی‌گذارد.

برای اشکال عمومی‌تر یا طولانی‌مدت‌تر فوبیای اجتماعی، روانشناس خوب برای درمان فوبیا در کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس ممکن است یک داروی ضدّافسردگی، معمولاً یک SSRI (مهارکنندۀ انتخابی بازجذب سروتونین) مانند سرترالین (زولوفت)، سیتالوپرام (سلکسا)، پاروکستین (پاکسیل)، یا فلوکستین (پروزاک) تجویز کند. درمان شناختی – رفتاری نیز برای بسیاری از افراد مبتلا به فوبیای اجتماعی، چه در محیط‌های فردی و چه در محیط‌های گروهی، به‌خوبی جواب می‌دهد.

درمان اختلال آگورافوبیا مشابه درمان اختلال پانیک است. درمان دارویی ازائه‌شده از جانب بهترین دکتر برای درمان فوبیا شامل داروهای ضدّافسردگی SSRI و انواع دیگری از داروهای ضدّافسردگی مانند میرتازاپین (رمرون)، ونلافاکسین (افکسور)، کلومیپرامین (آنافرانیل) و ایمی پرامین (توفرانیل) است. روان‌درمانی در کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس نیز می‌تواند در این مورد مفید باشد، به‌ویژه درمان شناختی – رفتاری.

درمان فوبیا و هراس در مرکز درمان فوبیا دکتر شیرین زاده

برخی از نواحی مغزی وقایع خطرناک یا به‌طور بالقوه کشنده را ذخیره کرده و دائماً به یاد می‌آورند. اگر فردی در آینده با یک رویداد مشابه روبه‌رو شود، آن نواحی مغزی حافظۀ استرس‌زا را بارها و بارها بازیابی می‌کنند، و همین موضوع باعث می‌شود بدن واکنش مشابهی را تجربه کند.

در فوبیا، مناطقی از مغز که با ترس و استرس سروکار دارند، رویدادی ترسناک را به‌طور افراطی بازیابی می‌کنند. محققان دریافته‌اند که فوبیا اغلب به منبع آمیگدال، که در پشت غدۀ هیپوفیز مغزی قرار دارد، مرتبط است. آمیگدال بخشی از مغز است که می‌تواند با تشخیص خطر، هورمون‌های «جنگ یا گریز» مانند آدرنالین را ترشح کند. این فرآیند بدن را برای واکنش سریع در شرایط تهدیدآمیز آماده می‌سازد.

این هورمون‌ها بدن و ذهن را در حالتی بسیار هوشیار و استرس‌زا قرار می‌دهند. روانشناس خوب برای درمان فوبیا در کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس دکتر شیرین زاده به تمامی این مسائل با جزئیات عمیق و دقیقی پرداخته می‌شود و شما می‌توانید زیر نظر بهترین دکتر برای درمان فوبیا فرآیند بهبودی خود را آغاز و تا رسیدن به بهبودی کامل دنبال نمایید.

رفتار درمانی شناختی برای درمان فوبیا

ازجمله مهم‌ترین گزینه‌های درمانی – شناختی ارائه‌شده در مرکز درمان فوبیا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

حساسیت‌زدایی یا مواجهه‌درمانی

این روش می‌تواند به افراد مبتلا به فوبیا کمک کند تا پاسخ خود را نسبت به منبع ترس تغییر دهند. آن‌ها به‌تدریج و طی یک‌سری مراحل تشدیدکننده، در معرض رویارویی با دلیل اصلی فوبیای خود قرار می‌گیرند. به‌عنوان‌مثال، فردی که به هوافوبیا یا ترس از پرواز در هواپیما مبتلا است، می‌تواند مراحل زیر را تحت راهنمایی یک روانشناس خوب برای درمان فوبیا انجام دهد:

  • شخص ابتدا به پرواز فکر خواهد کرد؛
  •  سپس فرد به یک فرودگاه خواهد رفت؛
  • ترس او با نشستن در یک کابین هواپیمای شبیه‌سازی‌شده بیشتر خواهد شد؛
  • درنهایت او بالاخره سوار هواپیما می‌شود.

یک دکتر متخصص در درمان فوبیا به بیمار کمک می‌کند تا روش‌های مختلف برای شناخت و پاسخ به منبع ترس خود را یاد بگیرد. این رویکرد می‌تواند فرایند مواجهه با فوبیا را ساده‌تر کند. به‌ویژه، درمان شناختی-رفتاری (CBT) به افراد مبتلا می‌آموزد که چگونه افکار و احساسات خود را مدیریت و کنترل کنند. این کار می‌تواند مقابله با بیماری را آسان‌تر کند. از همه مهم‌تر، درمان شناختی-رفتاری (CBT) به فرد مبتلا به فوبیا می‌آموزد که چگونه احساسات و افکار خود را مدیریت کند و به این ترتیب کنترل بیشتری بر واکنش‌های خود داشته باشد.

داروهای مناسب برای درمان فوبیا

داروهای زیر برای درمان فوبیا در کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس بسیار تأثیرگذار هستند:

مسدودکننده‌های بتا (Beta blockers)

این دسته از داروهای ارائه‌شده در مرکز درمان فوبیا می‌توانند به کاهش علائم فیزیکی اضطراب که می‌تواند همراه با فوبیا باشد کمک کنند. ازجمله عوارض جانبی مسدودکننده‌های بتا می‌توان به ناراحتی معده، خستگی، بی‌خوابی و سردی انگشتان اشاره کرد.

داروهای ضدّافسردگی (Antidepressants)

مهارکننده‌های بازجذب سروتونین (SSRIs) معمولاً برای افراد مبتلا به فوبیا تجویز می‌شوند. آن‌ها بر سطح سروتونین در مغز تأثیر می‌گذارند و این می‌تواند باعث بهبود خلق و خوی شخص شود. SSRI‌ها در ابتدا ممکن است باعث تهوع، سردرد و بروز مشکلات مربوط به خواب شوند.

اگر SSRI مؤثر نباشد، روان‌شناس ممکن است برای درمان فوبیای اجتماعی یک مهارکننده مونوآمین اکسیداز (MAOI) تجویز کند. افرادی که MAOI مصرف می‌کنند ممکن است نیاز داشته باشند از برخی غذاهای خاص پرهیز کنند. عوارض جانبی این دارو در ابتدا ممکن است به شکل سرگیجه، ناراحتی معده، بی‌قراری، سردرد و بی‌خوابی بروز یابد.

مصرف یک ضدّافسردگی سه‌حلقه‌ای (TCA) مانند کلومیپرامین یا آنافرانیل تجویزشده از سوی بهترین دکتر برای درمان فوبیا نیز به بهبود علائم فوبیا کمک می‌کند. عوارض جانبی اولیه در این محصولات خواب‌آلودگی، تاری دید، یبوست، اشکال در دفع ادرار، ضربان قلب نامنظم، خشکی دهان و لرزش شناخته می‌شود.

آرام‌بخش‌ها (Tranquilizers)

بنزودیازپین‌ها نمونه‌ای از مسکن‌هایی هستند که ممکن است برای فوبیا تجویز شوند. تجویز این دسته از داروها در مرکز درمان فوبیا می‌تواند به کاهش علائم اضطراب فرد کمک کند. به افرادی که سابقۀ وابستگی به الکل دارند نباید داروهای آرام‌بخش داده شود.

جالب است بدانید در سال ۲۰۲۰، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) هشدار خود را دربارۀ بنزودیازپین‌ها تقویت کرد. استفاده از این داروها ممکن است منجر به وابستگی فیزیکی شده و ترک آن می‌تواند تهدیدکنندۀ زندگی فرد باشد. ترکیب آن‌ها با الکل، مواد افیونی و سایر مواد مخدر می‌تواند منجر به مرگ شخص شود. در هنگام استفاده از این داروها رعایت دستورات یک روانشناس خوب برای درمان فوبیا یا بهترین دکتر برای درمان فوبیا ضروری است.

کلام پایانی

فوبیا می‌تواند به منبعی برای ناراحتی دائمی فرد تبدیل شود. بااین‌حال، فوبیاها در بیشتر موارد قابل درمان هستند و دربسیاری از موارد منشأ ترس کاملاً قابل اجتناب است. اگر فوبیا دارید، تنها چیزی که هرگز نباید از آن بترسید کمک گرفتن از روانشناس خوب برای درمان فوبیا است. کلینیک تخصصی درمان فوبیا و ترس دکتر شیرین زاده بهترین دکتر برای درمان فوبیا را در اختیار شما کاربران عزیز قرار می‌دهد. برای بهره‌مندی از خدمات نوین مرکز درمان فوبیا، تنها کافی است با متخصصان مجموعۀ ما تماس حاصل فرمایید.

پرسش‌های متداول درمورد رزرو نوبت بهترین دکتر برای درمان فوبیا

نحوه گرفتن نوبت از از بهترین دکتر درمان فوبیا چگونه است؟

اگر می‌خواهید در بهترین مرکز درمان فوبیا و تحت نظر بهترین دکتر برای درمان فوبیا، فرآیند بهبودی خود یا عزیزانتان را آغاز کنید، تنها کافی است همین حالا با متخصصان مجموعۀ ما تماس حاصل فرمایید.

کدام رفتار درمانی شناختی برای درمان فوبیا مؤثر است؟

حساسیت‌زدایی یا مواجهه‌درمانی و درمان شناختی – رفتاری (CBT) از اثربخش‌ترین راهکارهای درمانی ارائه‌شده به شمار می‌روند.

داروهای مناسب برای درمان فوبیا کدامند؟

مسدودکننده‌های بتا، داروهای ضدّافسردگی، آرام‌بخش‌ها

مشاوره در زمینه درمان فوبیا

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

مقالات مرتبط با فوبیا و ترس

انتخاب روانشناس و رویکرد
نمی‌دانید چه مشکلی دارید؟ و یا چه روانشناس و رویکردی مناسب شماست؟

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *